Ik ben Carina, moeder van twee geweldige kinderen, Doutzen en Noud! Ik ben een dromer, een idealist, een hippie in een modern jasje!

Ik ben sinds mijn negentiende bezig met synthetische dreads. Eerst het zelf dragen en daarna het bij mezelf en vrienden later kennissen installeren. De vraag werd steeds meer en zo is mijn passie, Dread-up ontstaan.

Ik vind het geweldig om te doen! Synthetische dreads zijn zó divers, zo persoonlijk! Iedereen heeft een bepaald idee hoe zij hun dreads zien en om dat werkelijkheid te kunnen maken is het leukste wat er is!

Neem gerust contact met me op via WhatsApp.

Ben je enthousiast? Heb jij net zo’n passie voor dreads als ik? Begin je pas? Ben je een newbie? Wij je verlengingen voor je echte dreads? Of een paar dreads als versiering en of opvulling voor je echte dreads? Een gaaf festival kapsel?

Wil je informatie of ben je gewoon nieuwsgierig?

Join me, because, ones you go dreads, you never go back!! 🍀